Industriële Veiligheid

R3B Safety & Rescue is dagelijks actief met tal van doelgroepen uit de industrie. Bij het werken in de industrie is het noodzakelijk om een brede kennis te hebben van de algemene gevaren die op industriële locaties een rol kunnen spelen. Bij sommige risicovolle taken is aanvullende kennis en kunde ten opzichte van de algemene veiligheidskennis vereist. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het veilig verplaatsen van lasten, het gebruik van gasdetectie apparatuur of het toepassen van onafhankelijke adembeschermingsmiddelen.

Services

R3B heeft de beschikking over tal van specialisten in huis op het gebied van industriële veiligheid. Dit loopt uiteen van veiligheidskundigen, rope access personeel, reddingsspecialisten, middelbaar gasmeetkundigen, buitenwachten (mangatwachten), brandwachten, verpleegkundigen, montagepersoneel en inspecteurs. Hierdoor is R3B uitstekend in staat om klanten te ondersteunen met diverse oplossingen op het gebied van veiligheid in de industrie.

Bekijk Services

Trainingen industriële veiligheid:

R3B heeft specialistische kennis in het veilig gebruik van ademlucht, gasdetectie en het hijsen van relatief lichte lasten met behulp van touwen/lijnen/katrollen en lieren. Kennis die opgedaan is door het werken met rope access en standby rescue technieken in de petrochemische industrie, de on- en offshore. Kennis die verworven is door het jarenlang werken met deze middelen in de meest uiteenlopende omstandigheden en condities in de industrie en in het reddingswerk wereldwijd. Als geen ander is R3B in staat om klanten te helpen met het opleiden van personen op het gebied van gasdetectie, gebruik van ademluchtapparatuur en het verplaatsen van lasten, zodat bijgedragen wordt aan het creëren van veilige werkomstandigheden.

Equipment

R3B Equipment is de tak binnen R3B Safety & Rescue waarbij het leveren van een uitgebreid pakket veiligheidsproducten voor het werken op hoogte, in besloten ruimtes en nabij water centraal staat.

In onze webshop vind je o.a.:

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) | Harnassen | Veiligheidshelmen | Ventilatoren | Katrollen | Swivels | Karabiners.
Logo RescueTools groot | R3B Safety & Rescue
R3B Safety & Rescue heeft als doelstelling om snel en kwalitatief hoogwaardige producten te leveren. Bekijk onze producten